Liity joukkoon!

Haluatko liittyä joukkoon, joka avaa ikonisen Merisalin uudessa loistossaan? Luvassa on herkullisesta aamiaisesta viimeiseen yömyssyyn asti palveleva huvilaravintola, jonka monipuolinen konsepti syleilee niin perhematkailijoita, huviveneilijöitä, ryhmäretkeläisiä kuin kesäyön seikkailijoitakin.

Ketä etsimme?

Olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat tehdä työksesi lisää historiaa. Etsimme kesäkaudelle 2024 määräaikaiseen työsuhteeseen tarjoilijoita, kokkeja, vuoropäälliköitä sekä blokkareita ja tiskareita.

Miksi valita Merisali?

Historiallinen loisto.

Merisali on enemmän kuin ravintola: se on aikamatka Suomen aurinkoisimman pikkukaupungin pitkään historiaan.


Monipuoliset asiakkaat, monipuoliset tarpeet.

Merisali palvelee melkein ympäri vuorokauden. Aamiainen merinäköalalla, lounas terassilla, dinneri auringonlaskussa tai vielä yhdet pikkutunneilla –Merisali toimii kaikkina vuorokaudenaikoina, kuten sinäkin.

Ammattilaiset ympärilläsi.

Liity tiimiin, jossa opit alan huippuammattilaisilta ja pääset rakentamaan joukkuetta. Olet osa tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Hauskanpitoa unohtamatta.

Kannustava palkkaus ja työympäristö.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta.