MEISTÄ

Merisali on auringonkeltainen tervehdys menneiden vuosikymmenien kulta-ajalta, yli sadan vuoden takaa. Ikoninen rakennus seisoo todistajana menneiden aikojen loistosta ja tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen tunnelman, joka kantaa vuosisatojen takaa.

Merisali on enemmän kuin pelkkä ravintola. Se on osa Naantalin kaupungin ja kesän sydäntä. Kesäisin Naantali herää eloon – aurinko, lämmin merituuli ja iloinen puheensorina täyttävät ilman ja Merisali on tämän kaiken keskipiste. Naantalin Vanhankaupungin rannan ainutlaatuinen kansainvälinen ilmapiiri kruunaa Merisali-elämyksen.

Merisali on tunnettu hauskanpidostaan ja elävästä musiikistaan. Jokainen vierailu on kuin oma pieni juhla, jossa nautitaan hyvästä seurasta, iloisesta tunnelmasta ja mahtavasta musiikista. Meillä saat nauttia herkullisesta ruoastaan ja laadukkaista juomistaan. Tarjoamme makuelämyksiä aamusta iltaan, jotta jokainen vierailu olisi unohtumaton kokemus.

Merisali on monipuolinen kohtaamispaikka, jossa palvelemme asiakkaitamme aamusta yöhön. Olipa kyseessä aamiainen auringonnousussa tai kesäyö ystävien kanssa, olemme täällä luomassa unohtumattomia hetkiä kanssasi. Merisalin monipuolisuus, palvelu ja intohimo kaikkeen tekemiseen ovat meille kunnia-asia.

Halumme toivottaa Sinut sydämellisesti tervetulleeksi viihtymään Merisaliin, kaikkien huvilaan, ja astumaan aikamatkalle menneiden vuosikymmenten tunnelmiin!